Októberi szám, Skylanders különszám, PC Guru Show: ha azt hittük, lesz egy-két percünk pihenni, tévedtünk. Szeptember mindig valóságos őrültekháza, de most aztán tényleg mindent a saját nyakunkba varrtunk. 

AZ ELŐZETESEK

Bár a hónap a tesztekről szólt, azért jutott egy-két oldal a jövőnek is. A megjelenés előtt kipróbáltuk az Assassin’s Creed: Syndicate-et, és még a játék rendezőjével is el tudtunk beszélni. Kicsit távolibb világba merészkedtünk a Mount and Blade 2 megnézése közben - minden idők egyik legambiciózusabb szerepjátéka elképesztően ígéretes folytatás küszöbe előtt áll. A meglepően furcsa üzleti modellt használó Hitman is nagyon izgalmasnak tűnik, főleg, mert a legutóbbi epizód a teljes játékunk :)

A TESZTROVAT

Rekordmennyiségű játékkal pakoltuk roskadásig az oldalakat: már a két oldalas tartalomjegyzékből is látni fogjátok, hogy nem nagyon volt olyan játék, ami kimaradt volna. Leteszteltük a FIFA 16-ot, a PES 2016-ot, az NBA 2k16-ot, rémálmokkal fűszerezett éjszakákat adott a SOMA, és hatalmas csalódást az Armikrog és a Might and Magic Heroes VII, jókat csatáztunk a World of Warshipsben, elmerültünk a Destiny: The Taken Kingben és az Uncharted: The Nathan Drake Collection-ben, az ország legnagyobb Forza-szakértője és a PC Guru egykori írója, Dauby kivesézte a Forza Motorsport 6-ot, bepótoltuk a Call of Duty: Advanced Warfare DLC-ket, és a free-to-play Card Hunter első nagy kiegészítőjét. És ez még csak a szeptemberi hullám volt - novemberben annyi AAA-kategóriás játék fog érkezni, hogy egyelőre mi sem tudjuk, a világ pénze elég lesz-e mind megvenni, a szükséges szabadidőről nem is beszélve. De nem adjuk fel, álljuk a sarat, elvégre az a célunk, hogy minden játékról írjunk, amiről csak érdemes! A teljes tartalomért mindenképp lapozzátok át a tartalomjegyzéket - remélhetőleg mindent meg fogtok benne találni, ami csak érdekelhet titeket!

TELJES JÁTÉK - HITMAN: ABSOLUTION

Októberi teljes játékunk a Hitman-széria legutóbbi epizódja, a Hitman: Absolution, amely a filmszerű lopakodást ötvözi az akciójátékok intenzitásával. Ha bővebben is érdekel a teljes játék, olvasd el a teljes játékról szóló cikkünket!

KÓDBEVÁLTÁS

A tartalomjegyzékhez ragasztott matricán található kódsort nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!

AZ OKTÓBERI PC GURUT OKTÓBER 15-TŐL KERESD AZ ÚJSÁGOSOKNÁL!

pcguru1510cover50.jpg

(A címlapon elírtuk a teljes játék nevét - elnézést kérünk!)

Szeretnéd 1000 forinttal olcsóbban beszerezni a legújabb számot? Akkor várunk október 17-18-án a MondoGames PC Guru Shown, Budapesten, a Hungexpo "D" csarnokában. Ha nem akarsz lemaradni a rendezvénnyel kapcsolatos hírekről, bejelentésekről, kövesd a rendezvény Facebook-oldalát és a rendezvény hivatalos weboldalát!