Régóta volt rá igény, és a PC Guru új kiadójának köszönhetően végre elkészült a magazin webshopja, amelynek segítségével végre pár kattintással, egyszerűen és biztonságosan fizethettek elő a kedvenc magazinotokra, ezúttal már akár bankkártyával is -- persze emellett ugyanúgy választható továbbra is a csekkes és átutalásos befizetés.

PC Guru webshop A webshopban jelenleg az aktuális előfizetői akcióink érhetőek el, tizenegy különböző opció, új és meglévő előfizetőknek egyaránt. A vásárlás menete egyszerű: csak el kell döntened, hogy melyik konstrukcióban (éves, féléves, negyedéves) szeretnél előfizetni a magazinra, majd kiválasztani a legszimpatikusabb ajánlatot, behelyezni a kosárba, majd a fizetés opció alatt már csak meg kell adni a szükséges adatokat és kiválasztani a fizetési módot. Gyors, egyszerű és biztonságos.

A webshop jelenleg csak az előfizetői akciókat tartalmazza, de a jövőben igyekszünk bővíteni a kínálatot a negyedévente megjelenő PC Guru kollekciókkal, illetve dolgozunk azon, hogy az aktuális lapszámok is megrendelhetőek lehessenek az online felületről.


ELŐFIZETÉS ÉS WEBSHOP

Az aktuális előfizetői akcióink részleteit ERRE találod, de már a WEBSHOPBAN utánajárhatsz minden információnak, legyen szó akár az előfizetések mellé járó bónusz termékekről, az árakról, vagy a meglévő előfizetőinknek szóló akciókról.