Korábban arról szólt a fáma, hogy a Devil’s Third mégsem jelenik meg Észak-Amerikában, mert a Nintendo of America szerint olyan pocsék lett a program, hogy „egyáltalán nem jó játszani vele, és se shooterként, se akciójátékként nem működik.” Nos, az álláspontjuk valamennyire megváltozott, mert mégis feldobják a Wii U eShop kínálatába eme hack 'n' slash-t – mi európaiak meg augusztus 28-án eshetünk neki.

Mi több, mindenki nagy meglepetésére, a többjátékos mókára koncentráló Devil’s Third Online kijön PC-re is. A program a free-to-start üzleti modellt követi, vagyis ingyenesen elkezdhető, de aztán valamilyen formába fizetőssé válik (továbbjutás, plusz funkciók, extra tartalmak, stb.). A megjelenés szeptember környékén várható, de régiónként más és más időben.

„Figyelembe véve a régiók közti kulturális különbségeket, a társfejlesztőkkel és a helyi kiadókkal optimalizáljuk a tartalmat” – állt magyarázatként a Valhalla Game Studios közleményében. „A régiók szolgáltatásait és a tartalom részleteit hamarosan bejelentjük.”

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!