A Call of Duty Elite fejlesztésével megbízott Beachhead tegnap jelentette be, hogy november 8-ra sajnos nem tudnak elkészülni a szolgáltatás PC-s verziójával, sőt a tartalom egy részét ki is kell vágniuk. A probléma gyökere a platformban rejlik, hiszen PC-n nagyon könnyű visszaélni a statisztikákkal. A csapa tehát addig nem fogja kiadni a programot, amíg meg nem oldották a biztonság kérdését, az Elite alapkövét ugyanis a meccsekről begyűjtött adatok jelentik, amik segítségével többek között nyereményjátékokat rendeznek.

Sajnos biztonsági okokból az Elite-en keresztül nem vásárolhatunk kedvezményes letölthető tartalmakat sem, így a vásárlást az eddigi módon kell intéznünk -- jó hír viszont, hogy a teljes szolgáltatás ingyenes lesz, nem úgy mint konzolon, ahol havidíjat kell fizetni, ha mindent akarunk.

A rossz hírt közlő Chacko Sonny és Noah Heller nem tudott új megjelenési dátumot mondani, az viszont megígérték, hogy addig nem adják ki a kezük közül a programot, amíg az meg nem felel a stúdió minőségi elvárásainak, nem akarnak ugyanis csalódást okozni a PC-s játékosoknak.



Még valami: a Modern Warfare 2-ben az IW a repülőteres pályával igyekezett borzolni a kedélyeket, a mediahack pedig sikerült is, így idén is megpróbálkoztak valami hasonlóval: most egy ártatlan kislányt intéztek el egy robbanással.