Augusztus 14-én érkezik az újságosokhoz a 2014/08-as PC Guru magazin, ami az újabb steames teljes játékunk (Risen 2: Dark Waters) mellett még egy exkluzív Dead Island 2 előzetes/interjú kombóval várja az érdeklődőket. És ez még csak a jéghegy csúcsa!

Zombiinvázió Kaliforniában

Augusztusi címlapsztorink a jövő nyárra időzített Dead Island 2, amit Berlinben volt lehetőségünk kipróbálni -- hatoldalas összeállításunk ráadásul nem csak egy részletes előzetest tartalmaz, de még egy interjút is összehoztunk a játék egyik producerével.

Persze a magazin ezúttal sem csak a zombikról szól, hiszen a kaliforniai élőhalottak és túlélők mellett olvashattok az egészen zseniálisan ígérkező Elite Dangerousről (kipróbáltuk!), a WoW legújabb kiegészítőjéről, a Warlords of Draneorról (Chris szerint ez az eddigi legjobb expanzió), továbbá olvashattok még a FIFA 15-ről, a Disney Infinity: Marvel Super Heroesról, a No Man's Sky-ról és a Lords of the Fallenről is. 

Kellemes és kevésbé kellemes csalódások

Habár a nyár hagyományosan egy ingerszegényebb időszak a videojátékok világában, ennek ellenére a tesztrovatot is sikerült megtöltenünk: összesen 15 értékeléssel ellátott írást találhattok a Guru hasábjain. A hónap legnagyobb meglepetése a Divinity: Original Sin, ami a legjobb szerepjáték, amivel az utóbbi időszakban játszottunk, és Lor kollegina nem kevesebb mint hat oldalon mutatja be nektek ezt a remekművet.

Az éremnek persze két oldala van, és ahol kellemes meglepetések lapulnak, ott bizony vannak csalódások is. Ebben a hónapban ezt az "élményt" a teljesen kiherélt Sacred 3 szállította, amiről ]{redenc mester regéli el, hogy miért nem méltó az egykoron szebb napokat látott széria korábbi részeihez.

A fentiek mellett megnéztük még a Battlefield 4 legújabb, Dragon's Teeth című kiegészítőjét, az idei MotoGP epizódot, a Dark Souls II első DLC-jét, végigjátszottuk a teljes The Wolf Among Us évadot, bepótoltuk a friss kiegészítővel bővített Hearthstone-t, és bevizsgáltuk a The Last of Us Remasteredet is. És ez még mindig nem minden -- a teljes listát szokás szerint a MAGAZIN menüpont alatt találjátok!

pcg1408kicsi.jpg

Plusz az apró

Az előzetesek és tesztek mellett persze visszatért a hardverszekció, ahol ezúttal két notebook (Toshiba Satellite S70-B, Lenovo IdeaPad Y50), egy okostelefon (Huawei P7), egy tablet (Dell Venue 11 Pro), egy vezeték nélküli hangszóró (Logitech UE Boom) és egy 4K-s monitor (Samsung U28D590D) várja az érdeklődőket.

A szokásos rovatok sem maradtak el, így most sem maradtok DayZ és DotA 2 nélkül, a Második Körben a Hawken kerül elő, a Klasszikusok újrajátszva pedig az Earth 2140 előtt tiszteleg. Emellett ott a Nosztalguru, a Gondolatébresztő, a Mentőövek, és persze az ÁlomPC, ahol ezúttal is három játékoskonfigurációt ajánlunk nektek.

Teljes játék: Risen 2 - Dark Waters

Augusztusi teljes játékunk a Risen második része, ami ezúttal is steames változatban került a korongra, ráadásul két különböző magyarítást is csomagoltunk mellé a HUNosítók csapatának köszönhetően. Magáról a programról részletesebben KÜLÖN CIKKÜNKBEN olvashattok, de a telepítés előtt mindenképpen fussátok át a kódbeváltással kapcsolatos tudnivalókat.

KÓDBEVÁLTÁS

A DVD-tasakra nyomtatott kódsort nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni a DVD tasakjára nyomtatott kódsort, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A DVD-tasakon található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!