Úgy látszik, erre a hétre is jut egy Persona-hír. A 2010-es E3-on lehetett először hallani, hogy készül egy olyan Persona-játék, mely nem PlayStationön, hanem a nagy N kézikonzolján jelenik meg.

Évekig csend volt, majd tavaly a Persona 5 bejelentésével érkezett a hír, hogy Nintendo 3DS-re egy spin-off játék fog elkészülni, Persona Q: Shadow of the Labyrinth címmel. A játékot az Etrian Odyssey és a Persona kulcsemberei fejlesztik, így a minőségre nem lehet panasz.

Ahogy az előző héten bemutatott Persona 4 Arena Ultimax esetében, ebben a játékban is megjelennek klasszikus Persona 3 és Persona 4 karakterek. A játékban két teljes kampány kap helyet, mindkettő külön sztorival, és ennek megfelelő videobejátszásokkal. Már csak emiatt is érdemes beszerezni.

A Nintendo 3DS-re érkező játék egy elsőszemélyű, körökre osztott dungeon-crawler lesz, melyet november 28-án már mindenki megvásárolhat. Az előrendelők egy 11 lapból álló tarotkártya-csomagot kapnak, mivel azonban a kereskedők nem lettek pontosan megnevezve, érdemes érdeklődni, hogy a boltok biztosítják-e ezt a jutalmat.