• Május 8-án jelenik meg a Pillars of Eternity 2: Deadfire
  • A szezonbérlet három DLC-t hoz majd

Már nincs sok hátra a Pillars of Eternity 2: Deadfire következő részének megjelenéséig, az Obsidian szerepjátékában május 8-án merülhetünk el először. Az időpont közeledtével bemutatták az elmaradhatatlan szezonbérlet tartalmát, és annak tervezett menetrendjét is. A játék elődjének The White March című kiegészítőjével ellentétben ezúttal nem egy két részre osztott tartalommal jelentkezik, hanem három különálló DLC-vel.

Elsőként a The Beast of Winter jelenik majd meg valamikor júliusban. A történetközpontú kiegészítőben egy új szigetre látogathatunk majd el, ahol nem csak egy világvégét váró szektával nézünk majd szembe, hanem ellátogathatunk az egyszerűen csak „The Beyond”-nak nevezett másik létsíkra is.

A Seeker, Slayer, Survivor szeptemberben érkezik, és bár kap narratívát, inkább a harcra fókuszál majd. Ismét egy újabb, felderítetlen szigetre vetődünk, ahol egyre nehezedő kihívásokkal és neves harcosokkal kell szembenéznie kis csapatunknak.

A novemberben várható harmadik, egyben utolsó DLC, a The Forgotten Sanctum ismét a történetmesélésre helyezi majd a hangsúlyt. Ezúttal a csapatunk tagjai közt feszülő ellentétek és a történetben hozott erkölcsi döntések vezetik majd a történetet, ahol Eora legnagyobb mágusaival hoz minket össze a sors.

pillars-of-eternity-2-season-pass.jpg

A szezonbérlet 25 euró ellenében lehet a minenk, de az Obsidian Edition tulajdonosai és a Collector’s Edition szintű Kickstarter támogatók alanyi jogon kapják meg. A tartalmak természetesen külön-külön is megvásárolhatók lesznek, ez esetben 10 eurót kell leszurkolnunk darabjáért.