• Újabb tartalmi frissítést kap a Planet Coaster
  • A tavaszi frissítés dátuma előreláthatólag április 11.

A Planet Coaster egy régóta pangó műfajnak adott vérfrissítést, a vele egyidőben elrajtoló, rivális Roller Coaster Tycoon Worldöt könnyedén lesöpörte a kritikusok és játékosok egybehangzó véleménye alapján. Ennek másik tanúbizonysága a Steam-műhelytámogatás elképesztő népszerűsége: már több, mint százezer közösségi alkotás közül válogathatunk, csak győzzük átnézni őket.

A történet itt nem áll meg, ingyenes frissítések egész sorával készül a fejlesztő Frontier Developments, már volt szerencsénk egy ingyenes téli frissítéshez, ezt most az évszaknak megfelelően egy szintén díjmentes tavaszi bővítés követi. Tartalmát tekintve konkrét, sűrített látnivalókkal egyelőre nem szolgálhatunk (bár a PAX East alatt jópár közvetítést leadtak, mi ezektől most eltekintünk, lévén több óra hosszúak).

Annyit már bizonyosan tudunk, hogy három új hullámvasút (Steel Hydra, Trident, Bakasura), egy új kötöttpályás attrakció ('Speed' Go Karts), és három Flatride (Elixir Machine, Big Wheel, ZoZo) kap helyt a csomagban. Ezek mellé érkezik új játékmechanikai elemként a bűnözés és ellenük való biztonsági felszerelések – no, nem láncfűrészes gyilkosok, hanem vandálok és zsebtolvajok lephetik el parkunkat, ha nem biztosítjuk látogatóink elégedettségét, és nem szerelünk fel megfigyelőrendszert.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!