• 54 felszerelésre bukkantak a fájlok között
  • Van közöttük mérgezett alma és űrruha is

A Playerunknown's Battlegrounds megjelenése ugyn csúszik egy kicsit a tervezetthez képest, most már csak az idei megjelenést merik garatnálni a fejlesztőkm akik elég elfoglaltak mostanság. A megjelenése óta gyakorlalag folyamatosan a Steam eladási lista élén szereplő játékhoz hamarosan egy sivatagos pálya érkezik, de előtte még gyorsan csalók tízezreit bannolták – aminek a ténye önmagában kérdéseket vet föl egy esetleges keresztplatform-játéklehetőséggel kapcsolatban.

Rátérve azonban hírünk lényegére, egy lelkes adatbányász több raklapnyi, egész pontosan 54 felszerelést halászott elő a játék adathalamzának mélyéről. A tárgyak között elsősorban különféle sapkákat, szemüvegeket és ruhákat találni, de akad itt tábortűz, egy ismeretlen célt szolgáló injekciós fecskendő, egy mérgezett alma (gránátnak besorolva), és egy elég high-tech kinézetű páncélzat is. 

Hogy ezek közül valamelyik, vagy egyáltalán bármelyik bekerül-e a játékba a hamarosan érkező új térkép vagy zombis játékmód keretében, azt csak a fejlesztők tudják.

Unreleased PUBG Items / Skins

Ti melyiket látnátok szívesen?