• Új, sivatagos pályát kap a PlayerUnknown's Battlegrounds
  • Új mozgási rendszer is bekerül a játékba
  • Azt viszont még nem tudni, mikor érkezik az új frissítés

Valamikor a jövőben a PlayerUnknown's Battlegrounds kap egy új pályát, ami a mexikói sivatag mintájára készült, szóval az ember azt képzelné, hogy teli lesz homokdűnékkel, meg lapos tetejű, elhagyatott házakkal és persze végtelen pusztákkal, ahol a látnivalót a kaktuszok, a csontvázak és esetleg a dögkeselyűk adják.

Nos, a legújabb információk szerint nem teljesen ez a helyzet, sőt a fejlesztők szerint a PlayerUnknown's Battlegrounds sivatagos pályája sokkal zsúfoltabb, mint ahogy azt egy ilyen környezettől elvárnánk. Teli lesz fákkal, roncsokkal, sziklákkal és épületekkel, amik mögé elrejtőzhetünk, ha tüzet nyitnak ránk. Viszont nem lesznek megmászható dombok, dűnék vagy sík tetejű házak, szóval a magaslati előnyt nem használhatjuk ki.

A PC Gamer csapata ki is próbálhatta az új pályát, bár ahogy elmondták, egyelőre még nagyon félkész, egyetlen város és egy katonai bázis állt rajta, és elég sok volt az üres placc. De a fejlesztők ígérete szerint a kész változatban már minden benne lesz, amit ígérnek.

Az új pálya mellett új mozgási rendszert is kap majd a PlayerUnknown's Battlegrounds, amelynek hála karaktereink sokkal több mozdulatra lesznek képesek, például az akadályok alatt már átbújhatnak, vagy éppen átugorhatják őket, így a rendszer bekerülése után akár az ablakokon át is távozhatunk egy épületből.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!