• Ma jön az Epic Games Store következő ingyenes játéka
  • De kivételesen nem árulták el előre, mi lesz az
  • Állítólag a Grand Theft Auto 5-öt fogják osztogatni

Csütörtök van, ami azt jelenti, hogy ma jön a szokásos ingyen játék az Epic Games Store-tól, ezúttal azonban kivételesen nem árulták el előre, hogy mi lesz az, csupán egy "Mystery Game" felirat és egy visszaszámlálás látható az áruházban. Nos, ha hihetünk a friss híreszteléseknek, akkor ez nem véletlen, az Epic Store ugyanis állítólag egy igazi nagyágyúval fog meglepni bennünket: a Grand Theft Auto 5-tel.

pletyka-a-grand-theft-auto-5-lesz-az-epic-games-store-kovetkezo-ingyenes-jateka.jpg

Elsőre nehéz elhinni a pletykát, hiszen a GTA 5 még most, hét évvel az eredeti megjelenése után is olyan eladásokat produkál, amit a legtöbb újonnan debütáló cím is megirigyelne. Ugyanakkor azt sem szabad elfeledni, hogy a játék nemrég egy ideig bent volt az Xbox Game Pass kínálatában is, az ingyenességgel pedig nem kizárt, hogy a Rockstar még több játékost próbál bevonni a GTA Online-ba, mely a mikrotranzakciók révén az egyik legkomolyabb bevételi forrásuk.

Lényeg a lényeg: a szokásosnál is nagyobb érdeklődéssel várjuk a ma délutánt - bármi is lesz a rejtélyes játék, azonnal írni fogunk róla szokás szerint.