• Állítólag a kizárólagos Real Madrid-jogokra hajt a Konami
  • Ha megszerzik, akkor a spanyol csapat csak a PES 2021-ben fog szerepelni

Bár a lincenchiány elsősorban a Pro Evolution Soccer-széria kapcsán szokott felmerülni, mint kritika, tavaly valamelyest fordult a kocka, amikor is a Konami megszerezte a Juventus kizárólagos jogait, így az olasz rekordbajnok csak Piemonte Calcio néven szerepelhetett a FIFA 20-ban. A japánok pedig úgy tűnik, az idei évre egy még komolyabb húzást terveznek.

pletyka-a-juventus-utan-ujabb-komoly-csapatot-bukhat-a-fifa.jpg

Az újonnan felmerült pletyka szerint a Konami meg szeretné szerezni a Real Madrid exkluzív jogait, 15 százalékkal többet kínálva, mint az EA Sports. A hírt megszellőztető twitteres források korábban több alkalommal is megbízhatónak bizonyultak: egyikük az átigazolások tekintetében szivárogtatott már nem egyszer, a másik pedig a Konami tavalyi partnereiről (a Juventusról, a Bayern Münchenről, a Barcelonáról és a Manchester Unitedről) értesült idő előtt.

Lényeg a lényeg: komoly esély van arra, hogy a legnépszerűbb futballklubok közül immáron nemcsak a Juventus, hanem a Real Madrid is hiányozni fog a FIFA 21-ből, és csak az új PES-játékban fognak szerepelni hivatalos formában.