Tegnap adtunk hírt róla, hogy május 1-jén hivatalos bejelentést kap az idei Call of Duty epizód. A pletykák szerint a Black Opshoz jön folytatás Eclipse címen, a játék pedig november 13-án kerül boltokba -- de figyelem, ez csupán szóbeszéd, lehet, hogy egy szó sem igaz belőle, noha az alant taglalt állítólagos többjátékos módok elég hitelesnek tűnnek.

Call of Duty: Black Ops JátékképekCall of Duty: Black Ops JátékképekCall of Duty: Black Ops Játékképek

Escort: Ebben a játékmódban csapatunkkal egy játékost kell megvédenünk és átkísérnünk három ellenőrzőponton. A másik csapat ezt próbálja megakadályozni.

Split Spawn: Egy kétfordulós meccs, melyben a játékosok egy helikopteren élednek újjá. A helikopterpilóta is egy csapattag, ő irányítja a madarat, és ezzel ő dönti el, hogy ki hol ereszkedik le a pályára. A játékosoknak mindössze három életük van, igaz, ha elpusztul a csapat helikoptere, többször nem éledhetnek fel. A cél egy központi zászló elfoglalása, mely kétszer annyi ideig tart, mint bármely más módban.

Equalizer: Csavaros egy mód: a halott játékosok az ellenséges csapat tagjaként élednek újjá, a harc pedig egy zászló birtoklásáért folyik, mely lehetővé teszi a team menedzselését, behozhatatlan előnyt nyújtva így. Ha egy csapatból már csak ketten maradnak, ez a lehetőség automatikusan megnyílik, hogy kiegyenlítse az esélyeket -- ebből azért látszik, milyen sokat jelent a játékban egy jól felszerelt osztag.

A felsorolt módok jók és érdekesek, kár lenne, ha egy szó sem volna igaz az egészből. Hivatalos részletekkel csak májusban szolgálhatunk majd. A képek értelemszerűen a 2010-es Black Opsból származnak.