A Softsecret nevű GTAForums felhasználó eddig összesen háromszor írt hozzászólást, amik mind pletykák voltak a GTA-ról, és egy részük valóra vált, egy részük nem. Utoljára augusztusban pletykálkodott, ezúttal sem a szomszédról vagy a leginkább gyűlölt munkatársáról, hanem megint a GTA Online-ról, ráadásul nem is akármilyen részletességgel.

Írásában több DLC-t is említ, köztük a már valóban megjelent Bikert. Egy másik kiegészítő a Law and Order DLC, amelyben címéből adódóan a kopók és járműveik kerülnek előtérbe. Rendőrautót vásárolhatunk és ezzel a fakabátok életéhez kapcsolódó, vezetős küldetéseket aktiválhatunk.

A The Luxury Living DLC-ben kúriákat és hozzá tartozó egzotikus kedvenceket vásárolhatunk, és a The Blaine County and Paleto DLC is hasonló tartalmakkal bír majd, mivel ebben is kisállatokat vásárolhatunk. Az állatbarátok most vajon örülnek?

A San Fierro and Las Venturas egy fizetős bővítmény, egy térkép, amit még a GTA 5 fejlesztésének korai szakaszában kezdtek el megalkotni (eredetileg egyjátékos tartalmakkal), de érhető okokból nem került bele a játék Xbox 360-as és PlayStation 3-as kiadásiba. A fejlesztők most az újraalkotásán fáradoznak PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra, és 2018 októbere körül érkezik majd.

Hasonló keretek között Liberty City érkezésére is számíthatunk, 2017 szeptemberében és a San Fierro and Las Venturashoz hasonlóan, ezért is egy teljes játék árát kell a kasszáknál hagyni. Elvileg még Vice City is érkezhet, de arra a GTA 6 előtt már ne számítsunk, legjobb esetben is 2020 környékén fog érkezni.

A fenti pletykákkal személy szerint, hát… mondjuk úgy, hogy egy „kicsit” szkeptikus vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy legalább részben ne lehetne igazság bennük. Ti hisztek a csábító tartalmú mendemondáknak, vagy nem hiszitek, hogy a Rockstar Games ennyire kitolná a játék időtartamát, ráadásul ilyen monumetális tartalmakkal, amik már-már MMO-vá alakítják a GTA Online-t?