Több hónappal későbbre halasztották a legújabb Pókember film moziba kerülését, lévén Sam Raimi csúnyán összeveszett a Sony Picturesszel a forgatókönyvön. Hogy pontosan min, azt nem tudni, viszont az biztos, hogy szóltak a speciális effektusokkal foglalkozó csapatnak, dolgozzanak máson, mert a film előkészületei leálltak.

Azt leszámítva, hogy ez az esemény nyilván a Spider-Man játékok megjelenése is megsínyli, játékos szempontból azért is érdekes még a hír, mert az esemény befolyásolhatja minden idők legígéretesebb filmes játékadaptációjának, a Warcraft film elkészültének és moziba kerülésének időpontját is. Mivel Raimi rendezi majd ezt a filmet is, nagyon is elképzelhető, hogy kénytelen lesz későbbre halasztani a WoW-mozit is.

A WoW filmet a Legendary Pictures jelentette be még 2007-ben, és eredetileg szó esett arról, hogy Stephen Spielberg ülne a rendezői székbe, ám végül tavaly júliusban jelentették be, hogy Sam Raimi lett a szerencsés kiválasztott.

Bár a filmnek nem volt eddig sem konkrét megjelenési dátuma, így tulajdonképpen –- ha szó szerint értjük -– nem lett „elhalasztva”, azonban az szinte biztos, hogy a Spider-Man 4 elhalasztása a WoW-ét is befolyásolja. A Blizzard –- amely Chris Metzen fejlesztő révén aktívan is részt vesz a film készítésében -- egyelőre nem kommentálta a rossz híreket.