Az időzónák meg a Twitter beállításai megzavartak egy cseppet, s végül is nem holnap, azaz április 30-án jön a Watch Dogs új kedvcsináló videója, hanem ma. Az anyag a korábban beharangozott ctOS térfigyelő kameráinak felvételein alapszik, melyekben lencsevégre kapták a városszerte körözött főszereplőnket, amint éppen rosszban sántikál -- de ez még nem minden, ugyanis megvan a megjelenési dátum is.

A Ubisoft bejelentette: a Watch Dogs november 22-én fog megjelenni, tudni kell azonban, hogy ez a dátum csak a személyi számítógépekre, illetve az Xbox 360-ra, a PlayStation 3-ra és a Nintendo Wii U-ra írt változatra vonatkozik. A következő generációs konzolokra, tehát a PlayStation 4-re és az új Xboxra akkor lesz kapható a program, amikor ezek már a boltokban lesznek.

A játék egyébként négy különleges kiadásban lesz kapható. Az első és legolcsóbb a Special Edition, mely egy extra missziót tartalmaz (Breakthrough Pack). Ebben az a célunk, hogy egy titkos tárgyalás résztvevőit leplezzük le ország világ előtt, ha pedig sikerül, extra kocsikat vehetünk át.

Pontos dátumot kapott a Watch Dogs

Az ár és a tartalom tekintetében egy lépcsővel feljebb találjuk a Uplay Exclusive Editiont. Ez magában foglalja az előbb említett küldetést, valamint két másik missziót: az egyikben (Palace Pack) egy hackert és az értékes adatait kell megvédenünk a rendőrségtől, a másikban (Signature Shot) pedig egy különleges fegyverre fogunk vadászni. Az előbbi misszió teljesítése több opciót kínál a virtuális betörések során, míg utóbbi álruhát és egy fegyver ad. A digitális tartalmak mellett továbbá egy exkluzív fémdoboz is a markunkat üti.

Pontos dátumot kapott a Watch Dogs

A gyűjtői kiadások sorában a következő a Vigilante Edition, mely a digitális extrák helyett a kézzel fogható tartalmakban jeleskedik. Ebben csupán a Palace Pack bővítményt kapjuk meg, de kárpótlásképpen Aiden Pearce sapkáját és maszkját vehetjük át, valamint megkapjuk a játék zenéjét is. Mindez egy díszes gyűjtői csomagban érkezik.

Pontos dátumot kapott a Watch Dogs

Végezetül a legdrágább és legtöbb tartalmat nyújtó verzióról is legyen szó, ez a Dedsec Edition. Ez tartalmazza a korábban említett három extra missziót (Palace Pack, Signature Shot, Breakthrough Pack), egy fémdobozt, egy képeskönyvet tele illusztrációkkal, négy, gyűjtőknek szánt AR-kártyát, három kitűzőt, Chicago térképét, valamint a főszereplő, Aiden Pearce 23 cm magas szobrocskáját.

Pontos dátumot kapott a Watch Dogs

Fontos tudni, hogy ezek egyelőre csak az Egyesült Királyságra vonatkoznak, s pontos árat még egyikkel kapcsolatban sem tudunk.