• Az NWay fejleszti, a Hasbro adja ki
  • Verekedős játék lesz
  • Először konzolokra jön idén áprilisban, majd később PC-re jelenik meg

Meg kell mondanom, gyerekkoromban is már nagyon szerettem a sci-fi sorozatokat, ugyanakkor a színes ruhákban ugráló, mindenféle gonosz űrlénnyel harcoló Power Rangerek értelmét sohasem tudtam megfejteni. Utoljára 2017-ben a mozikban találkozhattunk velük (nem is lett túl jó), illetve megjelent akkor egy játék is (Mighty Morphin Power Rangers: Mega Battle, ez sem sikerült jól), azonban a Lionsgate és a Hasbro megint Power Rangers programot készít, ami egy verekedős cím lesz, és 20 dolláros áron kerül majd a digitális boltokba három hónap múlva.

power-rangers-battle-for-the-grid-key-art.jpg

"A Power Rangers rajongók hosszú ideje kérnek egy őszinte, magas minőségű verekedős játékot, amely passzol a a Power Rangers multiverzum ikonikus hőseihez és azok ellenségeihez. Ezt most megadjuk nekik: a Battle for the Grid kereszt-platformos és kereszt-platformos fejlődést kínáló játk lesz, mert hiszünk abban, hogy az a jövő útja, hogy barátok platformtól függetlenül játszhassanak egymással." -- közölte Taehoon Kim, az Nway társalapítója és vezetője.

Az Nway állítása szerint a programot kezelését könnyű megtanulni, de nehéz kimaxolni: a kezdő és a veterán játékosok is élvezetet találhatnak benne, Egyelőre ennyit lehet tudni, a Hasbro a következő hetekben tesz közzé újabb információkat, ugyanakkor a 20 eurós ár félelemre adhat okot. Természetesen jött egy trailer is, amely nem mutat sokat, és az sem mutat jól. Parancsoljatok és mondjátok el, mit gondoltok róla!