Október 17-én érkezik a Borderlands: The Pre-Sequel, amely hidat képez a két eddigi rész között, és elmeséli, hogyan vált Handsome Jackké egy egyszerű, bár becsvágyó Hyperion-alkalmazott. A játék általunk irányítható szereplő ismerős arcok, akik az előző felvonásokban mind szerepet kaptak, így az ő eredettörténetükkel is megismerkedhetünk. S bár még messze van a megjelenés, a Gearbox ügyesen úgy határozott, az új hősöket becsempészi a második részbe is, fejek és skinek formájában, hogy kicsit „szokjuk őket.”

Akik még játszanak a Borderlands 2-vel (és biztos vagyok benne, hogy sokan vagyunk így, hiszen a Steam nyári vásárán is kelendő volt a csomag), észrevehették, hogy tegnap egy nagyobb, 100 mega körüli frissítés érkezett a játékhoz -- nos, ebben rejlettek a szükséges fájlok. Sajnos azonban a megszerzésük nem olyan egyszerű: a fejlesztők fokozatosan, egy hetes csúszásokkal fogják adagolni a mannát, a jól megszokott SHIFT-kódok formájában, ahogy az a lenti képen is látszik -- elsőként, bármilyen furán hangozzék is mindez, Axtont öltöztethetjük be Athenának holnapután. Őt követi a sorban Salvador Wilhelmként, majd jön Maya Nisha westernes szerelésében, aztán Zer0 Claptrapet idézve (poén!), végül Gaige Moon Moxxira hajazva, és Krieg, aki az átöltözés után már nem psycho, hanem scavenger lesz.

Aki azonban türelmetlen, annak korábban is teremhet babér: megvan rá a lehetőség ugyanis, hogy ahogy más fejek és skinek esetében is, ezek a kinézetek lootként kipotyogjanak a Borderlands 2 gyötrése közepette -- persze az esély erre minimális, de ha már úgyis farmolsz odakint Pandorán... A kódokat egyébként a hivatalos oldalon teszik közzé és a megfelelő képre kattintva érhetők el, de a Gearbox az ismert csatornákon is értesíti a játékosokat, érdemes tehát figyelni a Facebook- és Twitter-profilokat.

Borderlands 2 Pre-Sequel SHIFT codes