Price kapitány elköpte a Modern Warfare 4-et
Price-nál csak Ghost volt közkedveltebb -- kár, hogy már nem él

Van az úgy, hogy egy-egy kevésbé érintett játékipari szereplő elkotyog pár, számára teljesen jelentéktelen információt, melyek aztán villámcsapásként érik a teljes játékostársadalmat. Bill Murray szinkronszínész most csatlakozott ehhez a népszerű csoporthoz, de mielőtt még örvendenétek, szó sincs a híres szellemirtóról. Ez a Bill Murray Price kapitány szinkronszínésze a Call of Duty: Modern Warfare sorozatból, mely ugyebár a játékipar legnagyobb fejőstehene.

A Modern Warfare 3 lezárása után mindenki azt gondolta, hogy a széria egy ideig pihenni fog, vagy legalábbis nem MW betűkettes alatt folytatódik. Most viszont Murray felfedte, hogy az Infinity Ward már a negyedik részen dolgozik.

"Igen, hétfőn már találkozom is az Infinity Warddal, hogy megbeszéljük a Modern Warfare 4 részleteit, mely a Modern Warfare 3 folytatása lesz, s amiben persze én is részt veszek majd. Én egyébként csak Modern Warfare-ekben tűnök föl." -- árulta el Murray a This is Xboxnak.

Ha ez igaz, akkor az két dolgot jelent: egyrészt, hogy az Activisionnek esze ágában sincs regenerálódni hagyni a sorozatot, hanem addig űzi azt, míg ki nem vérzik; másrészt, az Infinity Ward ezer évre előre el van látva Modern Warfare-ekkel.

Ti mit gondoltok, jó ez így?