Készíts egy képet az agyontuningolt Need for Speed ProStreet verdádról, majd a lenti hivatkozáson keresztül töltsd fel alkotásod .jpg formátumban. Ezzel nevezel is a versenyre, melyet aztán mindenki végigkísérhet a főoldalon, amint elég szavazat érkezik a képekre, és a rendszer már fel tud állítani egy rangsort, úgyhogy szavazzatok bőszen - természetesen csak sportszerűen! Amelyik három verda a legjobban bejön itt a szerkesztőségben, azoknak a tulajdonosai PC Guru ajándékcsomagot kapnak, de az általatok legjobbra értékelt négykerekű dizájnerét is megjutalmazzuk!



Megszületett az eredmény, melyet ezúttal a szerkesztők szültek meg, elkerülvén a szavazással való visszaéléseket. Mindenkinek gratulálunk a beküldött csodáitokért, rengeteg tökös kocsi érkezett, de szerintünk az övéké a dobogó:


Symeon5

zarakikenpachi

dan91

 ProStreet szépségverseny - eredményhirdetés  ProStreet szépségverseny - eredményhirdetés  ProStreet szépségverseny - eredményhirdetés


 A  közönségkedvenc alkotás pedig  laceszgamer nevéhez fűződik:

ProStreet szépségverseny - eredményhirdetés

Külön gratulálnék a fent kiemelt képek gazdáinak, ők egy-egy PC GURU ajándékcsomaggal gazdagodtak, melyet 1-2 hónap átfutási idővel postázunk a profilotoknál megadott címetekre!