Február 4-én, azaz ma válik elérhetővé a PS Plus februári kínálata, amely változatos játékok egész sorát kínálja a tagoknak. A PS4 tulajok elsőként a Transistort tölthetik le extra költségek nélkül: ebben a sci-fi témájú RPG-ben egy ismeretlen eredetű fegyver segítségével kell végigküzdenünk magunkat egy futurisztikus városon, amihez gyakran stratégiára is szükségünk lesz. A 2D-s akciót kínáló Apotheon az Olümposz tetejére kalauzol el minket, ahol az emberiség utolsó bajnokaként meg kell fékeznünk az istenek haragját. A lenyűgöző helyszíneken harcolni, lopakodni, összeesküvéseket szőni, valamint zsákmányolni egyaránt fogunk.

Playstation 3-on egy sötét kalandban lesz részünk a legújabb Thief által - ezt láthatjátok az adatlapon is. Garrett köpenyegébe bújva kell végiglopakodnunk és fosztogatnunk a játék pályáin. Ha ebből elegünk volna, irány Tokió alvilága, vagyis a Yakuza 4. A játékban több karaktert irányítva ismerhetünk meg egy összeesküvésekkel teli történetet, miközben bejárjuk a hatalmas japán város virtuális mását.

PS Vitára a kihívásokban gazdag, 2D-s platformjáték, a Rogue Legacy érkezik, amelyben egy véletlenszerűen generált kastélyt kell felfedeznünk, miközben feltárjuk az elátkozott örökségünk titkait. Azonban vigyáznunk kell, mert csak egyetlen esélyünk van, a halálból nincs visszaút.

A kastély felfedezését követően megismerhetjük egy kisfiú történetét a hordozható konzolon a Kick and Fennick során. Nem sokkal azután, hogy felébred egy elszigetelt és színes világban, Kick találkozik egy apró repülő robottal, Fennickkel. Miközben Kick megmenti őt egy ellenséges robottól, Fennick akkumulátora meghibásodik, így együtt elindulnak egy új energiaforrás felkutatására.