Kevesebb mint egy hét múlva, március 5-én új címekkel frissül a PS Plus ingyenes kínálata. A Resogun és a Super Stardust játékok fejlesztőjeként ismert Housemarque elhozza PS4-re a Dead Nation: Apocalypse Editiont, amelyben egy zombiktól hemzsegő világban kell felvenned a harcot egyedül, vagy akár a barátokkal karöltve. A szoftver tartalmazni fogja a Road to Devastation kiegészítést, ami az Arcade és Endless módokkal fokozza a kihívást.

PlayStation 3-on a fiatal Lara Croft kalandjait élheted át a legutóbbi Tomb Raider epizódban, amely Yamatai titokzatos szigetére kalauzol el. Larának nem csupán saját magát és barátait kell megmentenie az ott lakozó veszélyektől, de emellett a sziget rejtélyei is megfejtésre várnak.

A következő ingyenes játék Playstation 3-on a Brothers: A Tale of Two Sons lesz, amelyben egy testvérpár kalandjait követheted nyomon, akik a beteg édesapjukat akarják megmenteni. Az élet fájánál található gyógyvíz megszerzéséhez előbb le kell küzdened az előtted álló fejtörőket, amihez a két főszereplőt egyszerre kell irányítanod.

PS Vitán a PSN egy nagy népszerűségnek örvendő játéka, a Pixeljunk Monsters Ultimate HD válik elérhetővé hamarosan. Öltsd magadra Tikiman szerepét, és építs fegyverekkel felszerelt tornyokat, hogy megvédd az utódaidat a hordákban érkező ellenségektől – mindezt akár online kooperatív mód keretében is.

A másik ingyenes PS Vita szoftver, a Smart As lehetőséget nyújt, hogy teszteld a tudásodat logikai feladatokkal, fejtörőkkel és memóriajátékokkal, amelyek mellett még a matematika területén is várni fognak rád kihívások. A feladatok során használd ki a PS Vita egyedi funkcióit, tegyél szert jobb helyezésekre az online ranglistákon, és mutasd meg az elért eredményeidet a Facebookon vagy Twitteren.