• A Rage 2 a Mad Max motorját használja
  • Az előrendelők extra DLC-ket kapnak
  • Ezek között van egy exkluzív küldetés is

Az első Rage-re valószínűleg sokan a grafikája miatt emlékeznek, amihez az alapot az id Tech 5 szolgáltatta, és olyan jól sikerült, hogy hét évvel a megjelenése után sincs oka szégyenkezni, a mai napig elképesztően látványos. Mindez után nem csoda, hogy az embereket érdekli, mégis milyen motor fog duruzsolni a Rage 2 alatt.

Nos, bár a játékot az Avalanche Studios és az id Software közösen készíti, a Rage 2 alatt nem a 2016-os Doomot meghajtó id Tech 6, hanem a Mad Maxet és a Just Cause-okat is mozgásban tartó Apex fog dübörögni. Ez persze korántsem rossz hír, hiszen a motor tökéletesen alkalmas nyílt világok megmozdítására, ráadásul jól is néz ki, ahogy azt a játékmenet trailerben láthattuk.

Emellett az Amazonnak hála kiderült, hogy a Rage 2 előrendelői néhány extra DLC-ben részesülnek. Egyrészt kapnak egy úgynevezett Settlers pisztolyt, ami a kép alapján ugyanaz, ami az első fegyverünk volt a Rage-ben. Ugyanígy az első részhez köthető a bónusz páncél, ami anno a néma főhős, Nicholas Raine-né volt. Emellett az előrendelők még kapnak egy Monster Truckot és egy exkluzív küldetést, a Cult of the Dead Godot.

rage-2-pre-order-bonus.jpg