A mai napon veszi kezdetét a Rainbow Six: Siege bétatesztelése PC, Xbox One és PS4 platformon, aminek hála a december elsején esedékes tejes játékot elvihetjük egy körre, hogy első kézből bizonyosodjunk meg arról, hogy nekünk való-e a sorozat legújabb része.

A Ubisoft most nyilvánosságra hozta a béta tartalmát, amely a következőképpen alakult:

A Rainbow Six: Siege zárt multiplayer béta tartalma

  • Öt terrorelhárító egység (SAS, FBI SWAT, GIGN, SPETSNAZ, GSG9, plusz újoncok) 14 ügynökét irányíthatjuk
  • Három pályán harcolhatunk, akár este, akár nappal -- House: egy külvárosi lakóház, Hereford: az SAS és a Team Rainbow otthona, Consulate: elefántcsontparti nagykövetség épülete
  • Kettő plusz egy játékmód vár -- már mától játszható a Secure Area és a Bomb, míg 25-én jön a Terrorist Hunt Classic.
  • Secure Area: a pályán egy vegyi fegyver található, amit a terroristáknak meg kell védeniük, míg a másik gárdának tíz, egymás követő másodpercre el kell foglalnia a bombát, vagy végeznie kell a védőkkel
  • Bomb: két bomba ketyeg a pályán. A terrorelhárítás feladata az egyik hatástalanítása, vagy a terroristák megölése, míg a másik oldalnak, értelem szerűen, ennek megakadályozása a célja.
  • Terrorist Hunt Classic: egyedül vagy négy társunkkal, kooperatív módban vívott küzdelem a mesterséges intelligencia ellen, három nehézségi szinten.

A bétatesztelés szeptember 28-ig, tehát hétfőig tart, a Ubisoft pedig felhívta a figyelmet arra, hogy a kód ellenében regisztrált tesztelőknek hullámokban küldik ki a bejutásra feljogosító levelet, így nem mindenki játszhat már a mai napon, lehetséges, hogy esetlegesen holnapig, vagy egészen a hétvégéig várni kell. A Ubisoft azért teszi ezt, hogy tesztelni tudják a szerverek stabilitását.

Nincs még kódod? Irány a PC Guru kvíz, ahol még mindig van gazdát kereső kulcsunk, csak egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod, és garantáltad is a bejutásod. KATTINTS IDE, ha szeretnél egy kódot!