A Rainbow Six: Siege megjelenése előtt lesz még egy lehetőségünk arra, hogy kipróbáljuk a játékot, ha esetleg a korábbi, zárt tesztelés nem volt elég. November 25-e és 29-e között zajlik a nyílt bétatesztelés, de aki részt vett a korábbi bétában, az 24 órával korábban, tehát már november 24-én csatlakozhat. A kliens előtöltése november 23-án lehetséges.

A Ubisoft célja ezzel a teszteléssel, hogy próbára tegye a játék online infrastruktúráját, magyarul, a szerverek állóképességét, valamint azt, hogyan teljesít a matchmaking. Ennek fényében viszonylag limitált mennyiségű tartalomhoz férhetünk hozzá. Ezeket hozza a nyílt béta:

  • 14 ügynök és 5 tartalékos -- három Spetsnaz legény is kipróbálható
  • 3 játékmód: TDM - Secure Area (PvP), TDM - Bomb (PvP), Terrorist Hunt - Disarm Bomb (PvE)
  • 3 pálya: Kanal, Hereford, House -- mind a három pálya játszható valamennyi játékmódban, és van éjszakai illetve nappali változat is

A Rainbow Six: Siege nyílt béta PC, PS4 és Xbox One platformon is játszható lesz, és ahogy korábban, az elért eredmények most sem kerülnek át a december elsején megjelenő játékba. Ha tudni akarod, hogy milyen gép kell a játék futtatásához, a kapcsolódó hírünkben megtalálod a hivatalos gépigényt.

A béta híre mellett érkezett egy új trailer is, mégpedig egy élőszereplős anyag, Idris Elba főszereplésében.