• Holnap indul el a tesztszervereken az Operation North Star
  • Új operátort és egy átdolgozott térképet is kapunk
  • A játékmenetben is lesznek változások

Hamarosan elindul a Rainbow Six Siege hatodik évének második szezonja, az Operation North Star. Ennek apropóján a Ubisoft végre többet is elárult mind a szezonról, mint az azzal együtt megérkező új operátorról, a korábban már belengetett Thunderbirdről.

rainbow-six-siege-thunderbird.jpg

Hősnőnk a Nakoda őslakos nemzetbe tartozik és van egy speciális kütyüje, a Kona Healing Station, ami leginkább Doc gyógyító pisztolyára hasonlít. Thunderbird ezzel bárkit meg tud gyógyítani, barátot és ellenséget egyaránt, és a földre kerülteket is talpra állíthatja, ha a hatósugárban vannak. Azonban használat után kell egy kis idő, míg újra töltődik és kihelyezhetővé válik.

Thunderbird amúgy nem éppen egy tank. A páncélja alacsony szintű, ezt viszont kompenzálja a gyorsasága. Elsődleges fegyverként Spear .308 assault rifle-t vagy SPAS-15 shotgunt vihet magával, míg a másodlagos célszerszáma egy Bearing 9-es vagy egy Q-929-es lehet.

Az Operation North Starral érkezik egy átdolgozott térkép is, a Favela, ami átláthatóbbá vált. Emellett érkezik egy új páncél-rendszer, és egy olyan lehetőség is, amelynek hála a halott csapattársak tovább használhatják kütyüiket.

A május 25-én a tesztszervereken elrajtoló Operation North Starról és Thunerbirdről további részleteket tudhattok meg az alanti játékmenet-videóban.