Rainbow Six: Vegas 2 infók és trailerKétségtelenül a nagy múltra visszatekintő Rainbow Six széria egyik legkiemelkedőbb darabja a Rainbow Six: Vegas volt, mely picit újított, de nem akkora mértékben, hogy az a régi rajongók kárára legyen. A helyszín Las Vegas lett, a harcok a civilekkel teli városban zajlottak nagyrészt, így minden lépésünkkel veszélytettük nemcsak a saját és csapattársaink, de ártatlan emberek életét is.

Rainbow Six: Vegas 2 infók és trailerA folytatásért természetesen ismét az Ubisoft Montreal felel, s ez már önmagában garancia az óriási élvezetre. Végre megtudtunk néhány finom információt a második részről, kaptunk két új képet, s egy újabb trailer is felbukkant a porondon - azonban csak szépen sorjában. Szóval lesz itt nekünk erősen feljavított M.I., s az ellenfelek a magasabb intelligenciahányados mellett olyan speciális felszereléseket is használnak majd, mint a hő- vagy éjjellátó szemüveg. Azt hiszem, ez önmagáért beszél, ezentúl a sötétség nem feltétlenül lesz igazi társunk a bajban. A játékmenet egyébként 13 új többjátékos pályával is kibővül, s e mellé még két új játékmód is párosul. 11 új fegyver és megannyi új felszerelés is tiszteletét teszi majd. A fejlesztők elmondták, hogy igyekeznek a realizmusra törekedni, minél több taktikai elemet szeretnének beleépíteni a végleges változatba. A kooperatív móka külön öröm kicsiny szívünknek, az pedig csak a hab a tortán, hogy az egyjátékos küldetés számtalan pontján beszállhat a küzdelembe társunk - tehát nem kell az elejétől közösen elindulunk az ösvényen. Ezt a srácok úgy oldják majd meg, hogy minden egyes pályán több csatlakozási pont lesz elrejtve, ahol startol majd az adott - immár élő - kolléga.

Most, hogy megemésztettük ezeket a finom falatokat, ideje hogy a trailerrel is foglalkozzunk egy keveset. Sajnos mindent elmondhatunk erről a videóról, csak azt nem, hogy hosszú és tartalmas lenne. Bizonyára a jövő év elején indul be az igazi reklámdömping, addig pedig valahogy kihúzzuk ezekkel az anyagokkal.