• Régóta pletykálnak egy űrben játszódó játékról a Sony kapcsán
  • A vélhetően RaySpace néven futó projekt most mutatkozhat be

A Sony több csapatot is magában foglaló japán részlege viszonylag csendes volt a mostani generáció végén, ez azonban még nem jelenti azt, hogy nem dolgoznak semmin - épp ellenkezőleg, nagyon úgy néz ki, hogy a PS5 első egy-két évében meghatározó szerepük lehet.

Egyre biztosabbnak tűnik például, hogy az új Silent Hill náluk készül, melyet csütörtökön könnyen le is leplezhetnek majd a PS5 bemutatóján. Jó eséllyel egy másik játékot is láthatunk majd azonban a Japan Studio logóval, azt pletykálják ugyanis, hogy a RaySpace is itt fog bemutatkozni.

rayspace-vegre-leleplezik-a-sony-urben-jatszodo-titkos-projektjet.jpg

Nem ismerős a név? Nem véletlen, hivatalosan ugyanis soha nem jelentették be. A Japan Studio producerei ugyanakkor régóta emlegetnek egy ambiciózus projektet, amely állítólag az űrben játszódik, és bár többször is közel volt a leleplezéshez, a jelek arra utalnak, hogy végül átterelték a fejlesztést PS5-re, akárcsak a Horizon Zero Dawn folytatását - ezért is várat magára ennyi ideje a leleplezés.

A RaySpace nevet egyébként még 2017 végén védette le a Sony, és mivel űrről van szó, ezért esélyes, hogy ehhez a projekthez kapcsolódik. Remélhetőleg tényleg látni fogjuk őt is csütörtökön!