Ahhoz képest, hogy az év egyik, ha nem a legjobban várt játéka a Red Dead Redemption 2, meglepően kevés infó látott eddig napvilágot. Nos, ez most változott, koncepciórajzok egész sorozatát osztotta meg a Rockstar Games a twitteren, melyek mellé rövidke leírást is kaptunk az egyes szereplőkről.

Hosszú lesz a névsor, nem mondhatjátok, hogy nem szóltunk.

Dutch van der Linde - egy méretes törvényenkívüli banda vezetője. Idealista, felforgató, karizmatikus, művelt, sokat látott, de valószínűleg kitárulkozik a változó világ nyomása alatt.

rdr2dutch1.jpg

Arthur Morgan - Dutch legmegbízhatóbb és legrátermettebb verőembere. Arthur számára gyerekkora óta a törvényen kívüli élet az egyetlen, amit ismer. Éleseszű, higgadt és kegyetlen, de sajátos felfogása van a becsületről.

rdr2dutch2.jpg

John Marston - Johnt 12 éves korában, árva utcagyerekként vette szárnyai alá Dutch. Mindig csak az eszére hagyatkozhatott, agyafúrt, félelmet nem ismerő és erős akaratú, Arthurral együtt Dutch legközelebbi pártfogoltja.

rdr2dutch3.jpg

Jack Marston - Jack a bandával nőtt fel, bár mindenki mindent megtett, hogy a veszélyesebb tagoktól a lehető legtávolabb tartsa, köztük anyjától, Abigailtől. Imádja a természetet és a vadonban való életet, számos nagybácsi és nagynéni veszi körbe.

rdr2dutch4.jpg

Bill Williamson - A hatseregtől feltehetőleg becstelenül felmentett ex-katona. Forrófejű, előbb cselekszik aztán gondolkodik, de szívós, hűséges és mindig kész a harcra.

rdr2dutch5.jpg

Javier Escuella - Hírhedt fejvadász és mexikói forradalmár. Javier rögtön azonosulni tudott Dutch ideáljaival, elkötelezett, szenvedélyes és lojális.

rdr2dutch6.jpg

Charles Smith - Charles újoncnak számít a bandában, csendes és magánakvaló, tökéletesen ért mindenhez, amibe kezd és harcban gyakorlatilag legyőzehetetlen. Tisztességes, őszinte ember aki még halálos is.

rdr2dutch7.jpg

Micah Bell - Megélhetési bűnöző és bérgyilkos. Vad és kiszámíthatatlan, az akció élteti.

rdr2dutch8.jpg

Sadie Adler - Özvegy, aki mindent megtesz, hogy bosszút álljon férje gyilkosain. Hajthatatlan, senkitől és semmitől sem fél. Nem érdemes vele ujjat húzni, de hű azokhoz, akiket szeret.

rdr2dutch9.jpg

Hosea Matthews - Profi szélhámos, úriember és tolvaj, Hosea immáron 20 éve Dutch legjobb barátja és jobbkeze. Intelligens, gyors észjárású, bárhova vagy bárhonnan kidumálja magát.

rdr2dutch10.jpg

Abigail Roberts - Árvaként bárokban és bordélyokban kereste a mindennapi betevőt, Abigail egy erős, egyenes beszédű nő, aki sokat látott és tudja mit kell tennie a túlélésért.

rdr2dutch11.jpg

Uncle - Lógós és a szórakozásnak él, Uncle mindig ott van, ahol a whiskey nyitva de sohasem ott, ahol a munka. Ha nem lenne olyan szórakoztató, Dutch már régen kitette volna a szűrét.

rdr2dutch12.jpg

Josiah Trelawny - Feltűnő bűvész, szélhámos és csaló, Trelawnyt nehéz szóra bírni, de mindig jó nyomokkal szolgál.

rdr2dutch13.jpg

Lenny Summers - Az ifjú Lenny már 15 éves kora óta menekül, miután megölte apja gyilkosát. Okos, művelt, kompetens és ambíciózus, mindig kész kivenni a részét a munkából.

rdr2dutch14.jpg

Sean Macguire - Pimasz ír tolvaj és rabló, aki bűnözők és politikai disszidensek hosszú sorából érkezett. Mindig be akar szállni a buliba és bízik magában, talán túlságosan is.

rdr2dutch15.jpg

Karen Jones - Szélhámos és fegyveres nő, aki gyakorlatilag bárkit az asztal alá iszik. Bátor és vidám, imádja ezt az életformát, mást el sem tud képzelni.

rdr2dutch16.jpg

Tilly Jackson - 12 éves kora óta törvényenkívüli, Tilly egy másik banda tagja volt, mielőtt Dutchhoz csatlakozott volna. Agyafúrt, kitartó és megbízható, tud vigyázni magára és nem fél kimondani, amit gondol.

rdr2dutch17.jpg

Leopold Strauss - Eredetileg osztrák bevándorló, Herr Strauss a banda könyvelője és a banda hitelügyleteinek irányítója. Komoly, kissé sunyi és érzelemmentes, minden képessége megvan, amire egy uzsorásnak szüksége lehet.

rdr2dutch18.jpg

Swanson Atya - Az erkölcstelenség útjára lépett egykori pap, Swanson messze sodródott a maga számára kitűzött ideáloktól. Ha nem mentette volna meg Dutch életét, nem valószínű, hogy a banda ilyen sokáig megtűrte volna.

rdr2dutch19.jpg

Susan Grimshaw - A tábor főnöke és igazságosztója, nélküle már minden darabokra hullott volna. Kitartó és vasakaratú, a badarságokat nem tűri.

rdr2dutch20.jpg

Molly O'Shea - Dublini lány és Dutch jelen vonzalmának tárgya, Molly túl ideges a menekülő életformához, és ez lassan felemészti.

rdr2dutch21.jpg

Mary-Beth Gaskill - Kedves, jótermészetű fiatal nő, éppen ez teszi a tökéletes bűnözővé. Mire az áldozatai rájönnek, hogy átverék őket, Mary-Beth már úton van hazafele a pénzükkel.

rdr2dutch22.jpg

Pearson - A tábor hentese és szakácsa, Pearson rövid ideig a tengerészetnél szolgált, imád erről hosszasan mesélni. Egy hangos, vidám degenerált, aki maga előtt is tagadja, hogy milyen fordulatot vett az élete.

rdr2dutch23.jpg