• Már meg is kapta első modjait a Red Dead Redemption 2
  • Akad például olyan, mely Jokerre cseréli Arthur Morgan karakterét
  • Míg mások az első Red Dead Redemption zenéit csempészik a játékba

A mai napon jelent meg a Red Dead Redemption 2 PC-s portja, melyet alighanem a platform minden felhasználója kitörő lelkesedéssel fogadt. További jó hír lehet pedig, hogy nem csak a játék debütált a mai napon, hanem a hozzá készített modok első példányai is befutottak: a hihetetlenül gyors és kreatív modder közösség máris előállt néhány kifejezetten érdekes megoldással.

arthur-morgan-joker-01.jpeg

Érdemes lehet például megemlíteni az Arthur Morgan as the Joker modot, mely pontosan azt csinálja, amit a címében is vállal: Jokerré maszkírozza a Red Dead Redemption 2 főhősét, méghozzá kifejezetten jól: Arthur megkapja a Joker jellegzetes sminkjét (a legújabb film alapján) és széles vigyorát egyaránt, így ha világéletünkben Batman legikonikusabb ellenfelével akartuk feltúrni a Vadnyugatot, jó hír lehet, hogy most már megtehetjük.

Érkeztek persze más, „kisebb” modok is: akad olyan, mely az első játék néhány zenéjét emeli át a folytatásban, és olyan is, ami a grafikán javít valamennyit. Épp ezért az érdeklődőknek érdemes lehet felkeresni a játék NexusMods oldalát, hiszen modokból már jelenleg is akad néhány, a kínálat pedig egész biztosan bővülni fog a közeljövőben.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!