• Rekordot hozott a Call of Duty: Black Ops Cold War premierje
  • Korábban egyik részből sem adtak még el ennyi digitális példányt az első napon

Sokáig megszokott volt, hogy a Call of Duty-sorozat rendszeresen döntögette a saját rekordjait, az elmúlt években azonban kisebb hullámvölgybe került ilyen szempontból a franchise. A Call of Duty: Modern Warfare viszont ismét jó irányba terelte a szériát, és úgy tűnik, hogy a legújabb rész, a Call of Duty: Black Ops Cold War is folytatja ezt a tendenciát, a pénteki premier ugyanis új rekordot hozott.

A korábbi összbevételi csúcs a jelek szerint nem dőlt meg ugyan, az első nap folyamán értékesített digitális példányok tekintetében azonban új rekordot állított fel a játék – jelentette be az Activision.

"A Black Ops Cold War pénteki premierje új rekordot hozott, több digitális példány fogyott ugyanis az első napon, mint korábban bármelyik résznél. Köszönjük a Call of Duty-játékosoknak világszerte!" – nyilatkozta az Activision Blizzard EMEA régióért felelős vezetője, Anna Malmhake. "Alig várjuk, hogy hihetetlen mennyiségű ingyenes tartalommal és eseménnyel bővítsük a Black Ops Cold Wart, úgy támogatva a közösséget, ahogy a Modern Warfare esetében is tettük, egy folyamatosan fejlődő játékkal" – tette hozzá.