Rendszeres olvasóink biztos emlékeznek rá, hogy néhány hónappal ezelőtt pályázatot hirdettünk, melynek az volt a lényege, hogy pólómintát kellett tervezni a PC Guru számára. A felhívásra rengeteg pályamunka érkezett, és a szerkesztőség végül kiválasztotta a nyertest, sőt, azóta már a pólók is elkészültek, ahogy azt a lenti kép is bizonyítja.

A hivatalos PC Guru póló megrendelhető kiadónktól, méghozzá minden méretben (S, M, L, XL). Ha te is szeretnél egyet, akkor nem kell mást tenned, mint írni egy levelet az elofizetes(kukac)skorpioprint.hu e-mail címre, jelezni az igényedet, és a kollégáink megbeszélik veled a rendelés menetét. A póló ára 4000 Ft (ami már tartalmazza a postaköltséget is).

Rendelhető a PC Gurus póló!

Akció a PlayIT-en!

Továbbá van egy akciós ajánlatunk is: a PC Guru csapata hagyományosan tiszteletét teszi a tavaszi PlayIT rendezvényen, ahol szintén lehet majd pólót vásárolni, ráadásul igen kedvező áron, 2500 Ft-ért. Szóval, ha szereted a Gurut, szeretnél egy ilyen felsőt, és még a PlayIT-re is kilátogatsz, akkor ennél jobb ajánlattal már nem fogsz találkozni ebben az évben! Ha biztos vagy benne, hogy eljössz  a tavaszi PlayIT show-ra, és az is tuti, hogy szeretnél egy Gurus pólót, akkor ezt mindenképpen írd meg az elofizetes(kukac)skorpioprint.hu e-mail címre, hogy félretehessünk neked egyet.

Ha szeretnél rendelést leadni a PlayIt-es vásárlásra, akkor a levélben mindenképpen írd meg a nevedet, és azt, hogy milyen méretű (S, M, L, XL) pólót szeretnél magadnak!

A hónap levele

Ha most nem tudod megrendelni a pólót és a PlayIT-re sem tudsz kijönni, akkor sincs gond, hiszen áprilisban is lesz PC Guru, benne Levrov, azon belül pedig a Hónap Levele, amit ezúttal egy ilyen pofás Gurus pólóval fogunk jutalmazni. Ha tehát szeretnél egy pólót, akkor nincs más dolgod, mint írni nekünk egy levelet szinte bármlyen témában, és reménykedni, hogy a te írásodat választjuk a hónap levelének.