Vagy, hogy pontosak legyünk, óvatosan fogalmaz, hisz Jason Rubin, a vállalat elnöke Twitteren üzente meg a nagyvilágnak, hogy 5,5 millió ember játssza a Saints Row: The Thirdöt. Ez nyilván nem egyenlő az eladott példányok számával, mert csak novemberben ötmillió darabot szállítottak ki a boltoknak világszerte, jelezve, hogy a játék hatalmas siker, pedig már egy éve kapható. Rubin annyit elárult, hogy ebben nincsenek benne a Humble Bundle-féle eladások, melyből egyébként 6,3 millió kelt el. Akárhogy is, tény, hogy a Saints Row: The Third a THQ legnagyobb dobása lett, holott ezt még maga a kiadó sem gondolta, minden puskaporát a Metróra és a Darksiders II-re tartogatta.

Az új Saints Row már fejlesztés alatt áll, és bár sokat nem tudunk róla, annyi bizonyos, hogy a munkálatok kezdetén kiegészítőcsomagnak szánták, ám a projekt túlnőtt az expanzió keretein és végül Saints Row 4 lett belőle, melyre még egy darabig várni kell -- mi nem csodálkoznánk, ha csak következő generációs konzolokra jelenne meg.

A THQ egyébként jól jött ki a Humble Bundle-ből, hisz többet keresett, mint amennyit a cég a tőzsdén ténylegesen ér. Ez viszont nem jelenti azt, hogy túl van a válságon, a neheze még csak most, a generációváltás hajnalán következik.