Idén sem maradunk PlayIT nélkül. A rendezvény első megállója Győrben lesz, majd azt követi a debreceni show, s mindkét városban több játékhelyszín lesz, mint eddig bármikor. Lehetőségetek nyílik a League of Legends 3v3 meccseit a Twisted Treeline pályán végigdrukkolni, akár csapatban is kipróbálhatjátok a 28 gépen futó PUBG-t, de ugyanezt a játékot Xbox One X-en is játszhatjátok, méghozzá a kanapés részen, 4K-s Samsung TV-ken.

playit-head-pro.jpg

Újdonságként érkezik a 2v2-ben játszható Rocket League és az 1v1-ben kipróbálható  Clash Royale (ez esetben a telefonokat a rendezvény szervezői adják), de játszhattok a CS:GO Aim Battle-vel és a Hearthstone-nal is.

Elmerülhettek a virtuális valóságban a PlayStation VR-ral, az Oculus Rift CV-vel, az Oculus Rift DK2-vel és HTC VIVE-val, a nagy sláger viszont valószínűleg a Magyarországon nem kapható, először a győri PlayIT-en kipróbálható Lenovo Mirage Jedi Challenges AR headset lesz, aminek segítségével, még ha csak virtuálisan is, de Jedivé válhattok. (Amennyiben lemaradnátok róla, ne csüggedjetek, a Lenovo Mirage Jedi Challenges az idei összes PlayIT-en ott lesz).

Ha még gondolkozol azon, hogy beruházz egy Nintendo Switch-re, akkor ugyanúgy érdemes lehet kilátogatnod a győri vagy debreceni PlayIT-re, mert bizony eme hibrid konzol szintén kipróbálható lesz. Játszhatsz a The Legend of Zelda: Breath of the Wilddal, a Splatoon 2-vel, az a Super Mario Odyssey-jel, Mariokart 8-cal és a Pokken Tournament DX-szel.

Mindezeken túl huszonegy kioszkban vár titeket egy-egy PS4, amiken a Call of Duty: WWII fog futni, illetve kipróbálhatjátok szimulátoron az F1 2017-et és a Gravelt. Xbox One X playseatben merülhettek el a Forza Motorsport 7-ben, míg kioszkon állva (szintén Xbox One X-en) a FIFA 18, a Star Wars Battlefront 2, a már említett Forza Motorsport 7, a Super Lucky's Tale, a Minecraft 4K, az Assassin's Creed Origins, a Cuphead, a szintén említett Call of Duty: WWII, az NBA 2K18, a Middle-earth: Shadow of War, a Project Cars 2 és az Injustice 2 lesz felfedezhető. Sőt Xbox One-on még a Monster Supercross-szal is játszhattok.

playit-vr-oculus.jpg

Belépőjegyek elővételben a www.playit.hu oldalon és a rendezvény napján a helyszínen is egész nap kaphatók.