• Masszívan szivárog a Resident Evil Village
  • Képeket és a sztorira vonatkozó részleteket is közzétettek

Az előző hónapban számoltunk be arról, hogy a Capcom szervereit ért, hivatalosan is elismert támadás következtében rengeteg érzékeny információ került illetéktelen kezekbe a kiadó kapcsán. És bár elsőre még kezelhetőnek tűnt a dolog, azóta évekre előre kiszivárogtak a Capcom tervei, már ami az új fejlesztéseket illeti, most pedig következő nagy játékuk, a Resident Evil Village fejlesztői változata került rossz kezekbe, így megindult a spoileráradat – ide kattintva például olyan szörnyekről láthattok képet, melyek vélhetően csak a játék későbbi szakaszában fognak felbukkanni.

resident-evil-village-spoilerveszely-rengeteg-dolog-kiszivargott-koztuk-a-befejezes.jpg

A sztorival kapcsolatosan is fény derült új részletekre. Figyelem, spoileres információk következnek!

Az eddigi jelekkel ellentében Chrisből nem lett gonosz karakter, csak elhagyta a BSAA-t, mert olyan módszerekhez kell folyamodnia a főgonosz (egy nő, aki képes átalakulni) elkapása érdekében, amit ez a szervezet sosem engedne. Valójában a játék elején sem Mia az, akit lelő, hiába utaltak rá az eddigi trailerek. A játék felében Christ irányíthatjuk majd, az említett gonosz neve pedig Miranda, és a jelek szerint köze van Eveline-hez és a Moldhoz a hetedik részből.

A másik főhős – ahogy azt már eddig is tudtuk – Ethan, akit a játék első felében irányíthatunk, majd miután szembetalálja magát a főgonosszal, sorsa bizonytalanná válik – ezt követően ugrunk át Chris szerepébe.

Ethan és Mia gyermeke, Rose valójában Eveline reinkarnációja, Miranda pedig a nőnek álcázza magát, így próbálja elrabolni a kisbabát. Ekkor lövi le őt Chris (és ezért tűnik úgy, mintha Mia lenne az áldozat), később azonban mégis sikerül megszereznie Rose-t, akit a faluban egyfajta istenként kezelnek.

A fentieken túl egyéb részletekre is fény derült, gondolva itt egyes karakterek sorsára és a konkrét befejezésre, de ezeket már mi sem szeretnénk megosztani veletek.