Riddick és az AtariA Vin Diesel rajongók fellélegezhetnek, hiszen az Atari megegyezett az Activision Blizzarddal, így 2009 elején ők fogják publikálni a kopasz akcióhős régi-új kalandját. A The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena a 2005-ben kiadott Escape from Butcher Bay korszerűsített verziója, miben kibővített történettel, multiplayerrel, na meg szebb grafikával találkozunk. A programot a Starbreeze Studios fejleszti Xbox 360-ra, PS3-ra, és PC-re, és talán még egy igazi folytatást is elkészíthetnek, révén, hogy az Atari megegyezett a jogokat birtokló Universallal a további játékok ügyében.

Más. Az Atarihoz közelálló források azt adták hírül, hogy a kiadó -- és ezzel meg is erősítették Dan Aykroyd korábbi állítását -- valóban elvállalta a Szellemirtók játék kiadását, ami valamikor a jövő nyár elején már a boltokba is kerülhet, ezzel tisztelegve az első film 25. évfordulója előtt, de ezt a kiadó még nem erősítette meg, ahogy azt sem, hogy állítólag egyezséget kötöttek a Sony Picturesszel, hogy a továbbiakban is kiadhassak Ghostbusters játékokat.

Továbbá mindenki kedvenc rappere, 50 cent is új otthont talált a THQ-nál, most már hivatalosan is, így a Blood on the Sand az ígéretek szerint kora 2009-ben már meg is jelenhet. Azonban az ígéretesnek kinéző Brütal Legend még mindig nem talált kiadót, és a források szerint a tárgyalások ez ügyben nagyon rosszul haladnak, ugyanis azt pletykálják, hogy az Activision Blizzard duó hátráltaja őket -- reméljük azért jó vége lesz a dolognak. Ami pedig a WiC: Soviet Assaultot illeti, még ő is hontalan.