Ride to Hell bejelentésA Ride to Hell a '60-as évek Nyugat-Amerikájában fog játszódni, és betekintést nyerünk az akkori motoroskultúrába, ami telis-tele volt szexszel, drogokkal, és rock and roll-lal. Főhősünk - akiről még semmit nem tudunk - tagja az egyik motorosbandának. Feladataink közé tartozik majd területek szerzése és megtartása, a motorjaink és persze a bandatagjaink védelme a rivális bandáktól. A játékstílust tekintve egy GTA-hasonmásra számítsunk, vagyis szabadon bejárható játéktér és non-lineáris történetvezetés.

A Deep Silver olyan cégekkel dolgozik együtt, mint az Eutechnyx és a Perspective Studios, és így együttes erővel megpróbálják a lehető legegyedibb és legkorhűbb játékot létrehozni mind látványvilág, mind zene tekintetében. Next-gen konzolokra és PC-re fog megjelenni a játék, 2009 második negyedévében.

Mivel csak ennyi információ derült ki, ezért most találgatok egy kicsit. Feltételezem, hogy kocsikat alig vagy egyáltalán nem (mondjuk ez furcsa lenne) fogunk vezetni, elvégre motorosok vagyunk. Fegyvereket nézve meg szinte minden szóba jöhet a törött sörösüveg / biliárddákótól kezdve a gépfegyverekig. Lelki szememmel egy marha nagy sivatagot képzelek el, ahol 3-4 nagyobb város és sok-sok kis település lenne, és ezek hosszú utakkal összekötve. Mindegyik kis települést más-más bandák tartanák az irányításuk alatt. Utak szélén kis kocsmák és benzinkutak, mi meg a lemenő nap utolsó sugaraival tovaszáguldunk az üres országúton. Na de ennyi elég is a fantáziálásból...

Érdekes egy koncepció, mit ne mondjak, rockzene, motorosok, durva agresszió, engem megvettek. Szeretnék majd a jövő heti E3 keretein belül egy kicsivel többet is megtudni erről a Ride to Hellről.