• Jobb lesz, ha mindenki megfelelően beszél majd a játékban.
  • Különben a rendszer automatikusan kitilthat majd minket.

Szerintem egyikünk sem szereti azt, amikor egy, a cselekedetei súlyát még át nem érző 12 éves éppen ingerülten az anyukánkat szidja. Az ilyen esetektől szeretne megszabadulni a Psyonix a Rocket League-ben. Egy olyan rendszer beépítésén fáradoznak, ami automatikusan kitiltja majd a szavaikat nem körültekintően megválogató játékosokat. Jól hangzik, csak ne kövessen el hibákat a rendszer, mert az mindenkinek kellemetlen lenne.

A nem megfelelő viselkedésű játékosokat lenémítani és jelenteni is lehet, de a csapat nem elégszik meg ennyivel. Egy olyan rendszert akarnak létrehozni, ami automatikusan kitiltja azokat a játékosokat, akik bizonyos, nemkívánatos szavakat használnak. Illik megadni a tiszteletet a többi játékosnak, de akiben nincs ennyi tartás, az hamarosan repülhet a játékból. Ezt csak támogatni tudom.

Már 20 szó felkerült arra bizonyos listára, amit nem szeretnének a fejlesztők publikussá tenni (majd úgy is megtapasztalják a játékosok a saját bőrükön). Azt ígérik, hogy ez a bizonyos lista fejlődni és bővülni fog, így ösztönözve a játékosokat a megfelelő viselkedésre az online közösségben. Több nyelvet is fel fog majd ismerni a rendszer, hisz minden nyelvnek megvannak a kevésbé igényes kifejezései. A rendszer 24 órára vagy akár egy hétre, esetleg véglegesen is kitilthat a játékból.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!