• Elindult a Rogue Company Early Access bétája
  • A multiplayer shooter 4 platformon is elérhető

A Hi-Rez Studios kötelékébe tartozó új csapat, a volt Halo-világbajnok Scott Lussier által vezényelt First Watch Games egy ideje már dolgozik első játékán, a Rogue Company névre hallgató multiplayer shooter pedig most fontos állomáshoz érkezett, elindult ugyanis a bétateszt.

rogue-company-elstartolt-a-multiplayer-shooter-betaja-negy-platformon-egyszerre.jpg

Az Early Access verzió négy platformon (PC / Epic Games Store, PS4, Xbox One, Switch) érhető el, ami nemcsak azért fontos, mert van választási lehetőség, hanem mert a Rogue Company teljes mértékben cross-platform, vagyis mindenki játszhat mindenki ellen, sőt még mentésünket is hordozhatjuk az egyes verziók között.

A bétába három különböző Founder's Pack megvásárlásával lehet beugrani: a 15 eurós Starter mellett van Standard változat is 30 euróért, amely további hat karaktert és egy extra öltözéket kínál, a 60 eurós Ultimate pakk pedig még több kozmetikai itemet, valamint 1500 játékbeli fizetőeszközt is ad.

Lent egy friss rendertrailert nézhettek meg a játékról, aki pedig inkább gameplay-re kíváncsi, annak egy korábbi videót tudunk javasolni.