Az Atari bejelentette, hogy március 30-tól mindenki belevetheti magát a vidámpark-építés nemes feladatába, ugyanis hosszabb késés után megjelenik a Rollercoaster Tycoon World, igaz, korai hozzáférésben. Az Atari azt ígéri, hogy visszahozza azt a hangulatot, amiért az eredeti játékot annyira szerettük, és talán ez most meg is valósul.

Mivel a játék nincs teljesen kész, a korai hozzáférésben részt vevők értékes információkat fognak adni a fejlesztőknek, hogy min kell javítaniuk a teljes indulásig. Még ezen időszak alatt, sőt a premier után is várhatóak lesznek új funkciók, új tartalmak, fejlesztések, optimalizációk.

"A Rollercoaster Tycoont milliók szeretik világszerte, és ezt a tényt nagyon komolyan vesszük. Hosszas megfontolás után döntöttünk a korai hozzáférés mellett, mert így  játékot azok kezébe helyezzük, akik a fejlesztést végigkövették a kezdetek óta. Magunk is a Rollercoaster hívei vagyunk, így nagyon várjuk a közösséggel való közös munkát, hogy a létező legjobb vidámpark építős játékot adhassuk majd át a régi és új menedzsereknek. A korai hozzáférés lehetőséget ad arra, hogy nyíltan kommunikáljunk az emberekkel az új fejlesztésekről, tartalmakról, és az út megtisztításáról, ami elvezet a premierig." -- mondta el Fred Chesnais, az Atari vezetője.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!