• Dusk Golem szerint nem lesz 2021-ben Street Fighter 6
  • A bennfentes ezzel magyarázza az új szezon bejelentését

Sokakat meglepett, hogy a Capcom nemrég bejelentette, hogy érkezik a Street Fighter 5 ötödik szezonja, amely egészen 2021 második feléig fog tartani, hiszen korábban úgy tűnt, hogy már jövőre megjelenhet a sorozat következő felvonása, a Street Fighter 6. Úgy tűnik azonban, hogy az új részre ennél tovább kell várnunk.

rossz-dontesek-es-producercsere-miatt-nem-lesz-2021-ben-street-fighter-6.jpg

Mindezt a Capcom kapcsán általában jól értesült Dusk Golem osztotta meg követőivel a Twitteren, aki úgy tudja, hogy a korábbi producer, Ono Josinori ki lett vonva a projektből, miután a belsős tesztek során igen rossz visszajelzések jöttek, elsősorban egy új, csapatalapú játékmechanika kapcsán.

A rossz dizájndöntések miatt tehát egy év extra időt kapott a csapat, hogy helyrepofozza a játékot, ami Dusk Golem szerint jól halad, a 2021-es premierre azonban így már nincs esély – ezért is kap végül új tartalmakat a Street Fighter 5.

A Street Fighter 6 kihagyhatatlan darab mindenki számára, aki él-hal a verekedős játékokért! Ha érdekel a játék, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.