• Csúszik a Super Meat Boy Forever megjelenése
  • Eredetileg április 26-án jelent volna meg
  • PC-n Epic Games Store-exkluzív lesz a játék

Jövőre lesz tízéves a Team Meat könyörtelen platformere, a Super Meat Boy, és bár addig egészen biztosan nem kell várnunk a folytatásra, egy kicsivel azért most meghosszabbították a várakozást: a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy késik a Super Meat Boy Forever.

rossz-hir-csuszik-a-super-meat-boy-forever.jpg

Az eddigi tervek szerint a megújult irányítással és véletlenszerűen generált pályákkal érkező folytatás április 26-án debütált volna, végül azonban nem fogják tartani az ehavi megjelenést.

"Feláldozhattuk volna az elménket, testünket és közösségi életünket annak érdekében, hogy tartani tudjuk az áprilist, de ez hülyeség lett volna. A Team Meat nem valamiféle gonosz és seggfej cég tulajdonában van, aki megmondhatná, mit csinálhatunk és mit nem. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy irányításunk van afelett, miként dolgozunk, és úgy döntöttünk, nem fogjuk végkimerülésig hajtani magunkat" - áll a fejlesztőcsapat közleményében.

A Team Meat azt ígéri, hogy nem kell komoly csúszásra számítani, új időpontot azonban egyelőre nem jelöltek ki. A játék PS4, Xbox One, Switch és PC platformokra érkezik - utóbbira Epic Games Store-exkluzívként.