• Itt a Rainbow Six Siege 2.0 patch
  • Sok új problémát hozott a frissítés
  • A játékosok idegesek
  • A Ubisoft már dolgozik a javításon

Egy multiplayer módra kihegyezett játékban kulcsfontosságú az, hogy minél kevesebb problémával, és potenciálisan előnyt jelentő hibával találkozzon a gamer, ám sajnos ennek éppen az ellenkezője sült el a Rainbow Six Siege legújabb frissítésével.

A patch a játék verziószámát 2.0-ra emelte, egyúttal pedig a játékosok vérnyomását is felpumpálta, ugyanis új, meglehetősen idegesítő hibák bukkantak fel. Az egyik a Shadowman névre keresztelt glitch, ami egy fekete "manökenné" változtatja az ellenfelet, akit minden esetben álló helyzetben ábrázol, függetlenül attól milyen pozícióban van, ez pedig nyilván azzal jár, hogy ha a célpont éppen hasal, mi ezt álló helyzetnek látjuk, lövünk, látjuk, hogy nem történik semmi, de mire kapcsolunk, már ki is purcantunk.

Hasonlóan idegesítő hiba, hogy a fejlövések nem regisztrálnak, de a kések sem mindig működnek illetve Kapkan aknáival is vannak problémák -- a Redditen és a játék hivatalos fórumán további hibákat is találhattok.

A Ubisoft tud a problémákról, és már dolgoznak is rajta, egyelőre azonban még nem tudni, hogy a következő patch pontosan mikor érkezik -- február közepe a cél. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!