• A Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) a Netflix történetének legjobban nyitó filmje lett
  • Egy FBI-ügynök és egy bűnöző összefognak, hogy lekapcsolják az elkaphatatlannak tűnő tolvajt
  • Főszerepben Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadott

Nemrég megdőlt a legnagyobb nézettséget hozó sorozatnyitány rekordja a Netflixen, most pedig egy új film, a Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) hozott minden korábbinál izmosabb bevételt a szolgáltató számára. Utóbbi esetében különösen fontos, hogy kiemelkedő bevételt termeljen, a Netflix ugyanis 200 millió dolláros költségvetést szánt a produkcióra.

mv5bzmflodexzgetodqwmy00mjdjltlmztmtzdm0mwy5owm2zwuyxkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Pontos eredményt nem tudunk közölni, mivel a szolgáltató statisztikái nem nyilvánosak. A limitált számú mozivetítésre 70.000 dollár értékben váltottak jegyet, ám aligha emiatt örvendezett közösségi oldalán a Szikla, majd Ryan Reynolds. Sajnos a premier utáni nézettségi adatokat sem ismerjük, ám ha a Különösen veszélyes bűnözők a valaha volt legnézettebb film kíván lenni a platform kínálatában, a 100 millió felhasználó által lejátszott Madarak a dobozban rekordját kell megdöntenie.

A cops-and-robbers típusú bűnügyi vígjátékban a Szikla FBI-ügynök karaktere ered egy utolérhetetlennek tűnő tolvajnő nyomába, akciójába pedig vádalku révén beszervezi a Reynolds alakította profi bűnözőt is. Vajon melyik fél nevet majd a film végén?