A Saints Row 2 PC-re még mindig nem jelent meg annak ellenére, hogy konzolon már megvásárolható. Továbbra is ugyanaz a felállás, mint eddig, hogy maga a cég sem tud biztosat mondani a megjelenéssel kapcsolatban, azonban van némi jó hírem is, hiszen a Volition már elkezdett dolgozni a Saints Row harmadik részén, ezzel megvalósítva azon tervét, hogy a játékból trilógiát faragjon.

A bejelentést Dan Suttonnak köszönhetjük, aki a play.tm portállal folytatott interjúja során megerősítette a folytatás készültét. A producer szerint a Saints Row 2 elvarrja a mostani sztori szálait, hogy a folytatás tiszta lappal kezdhessen, és ezáltal egy új irányba is indulhasson. További részleteket sajnos nem tudunk meg, csak találgatások vannak arról, hogy a játék 2010-ben fog megjelenni Xbox 360-ra, PS3-ra, és PC-re, és ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a főszereplőnk Dex lesz, aki ismét Stilwaterben fog garázdálkodni. Ahogy ilyenkor lenni szokott: szebb grafikára, új játékmenetelemekre, és még több karakterátalakítási lehetőségre számítsunk, de persze más részleteket e téren sem tudunk.

Sutton továbbá azt is bejelentette, hogy a Saints 2-höz valószínűleg lesz letölthető tartalom (DLC), ami nem csupán ruhákkal és egyéb, szinte jelentéktelen tárggyal egészítené ki a játékot, hanem inkább multiplayer pályákban, új szereplőkben és történetekben gondolkodnak a fejlesztők, valamint Terra Patrick digitális mása is feltűnhet. Reméljük, ez a „kiegészítő” nem csupán konzolokra fog megjelenni, és mi PC-sek is élvezhetjük majd, már ha egyszer megjelenik.

A képek természetesen a második részből származnak.