A World of Warcraft filmről már elég sok hírt hallottunk az évek folyamán -- igaz, maga a projekt immár hosszú ideje a fejlesztési pokol legmélyebb bugyrában toporog, és nincs is rá sok esély, hogy onnan egyhamar előkászálódjon. Főleg most, hogy a híres rendező, Sam Raimi is kilépett mögüle.

"Az a helyzet, hogy már nem én rendezem a World of Warcraft filmet, mert miután elvállaltam az Ózt, a stúdió úgy látta, hogy jobb másvalakit keríteni, akinek ideje is van. Muszáj elkezdeniük ugyanis." -- nyilatkozta Raimi a Comic-Conon.

Ez nem csak azért szomorú hír, mert Mr. Raimit a látványfilmek egyik legjobbjának tartják (ugye neki köszönhetjük a máig fantasztikus Evil Dead trilógiát, na meg az előző három Pókember filmet, melyek közül a második még most is pazar), hanem azért is, mert ő volt az egyik legrégebbi ember a tervek mellett: 2009 óta bábáskodott a film felett és alig várta, hogy beülhessen a rendező kisszékbe. Hogy most ki kerül a helyére, még rejtély, de reméljük, hogy valami tehetséges illető, mert a középszerű filmekből már nagyon kezd elegünk lenni.