Season Pass a BioShock: Infinite-nekA Season Pass az alapjátékkal egyidőben, vagyis március 26-án fog megjelenni, s a 20 dollárunkért cserébe három letölthető tartalmat kapunk, amelyekért külön-megvásárolva 30 dollárt kellene fizetnünk, vagyis így 30%-ot megspórolunk. A Season Pass természetesen mindhárom platformra elérhető lesz.

A bővítmények tartalmáról egyelőre csak annyit árult el a kiadó, hogy több órára elegendő szórakozást fognak nyújtani, amelynek keretében még jobban elmerülhetünk a lebegő város világában, s új karaktereket, illetve történeteket ismerhetünk meg. Ezen csomagok fejlesztése csak nemrégiben kezdődött meg, így további részleteket majd csak a megjelenésükhöz közeledve kapunk.

A Season Pass vásárlói ingyenesen átvehetik az Early Bird Special Packot, melynek tartalmával növelhetik a pisztolyuk és a géppisztolyuk sebzését, aranyszínűre festhetik ezeket, illetve növelhetik a vigorok teljesítményét. Aki pedig előrendeli az alapjátékot, az az Industrial Revolution Packot kapja meg, benne 500 (játékbeli) dollárral, három, a harci képességeinket javító tárggyal, öt zártörővel, és az Industrial Revolution minijátékkal.