Abban biztosak lehetünk, hogy a From Software a 2019 márciusában megjelenő új játékával, a Sekiro: Shadows Die Twice-szal sem távolodik el attól a stílustól, ami a stúdiót híressé tette. A játékról a Gamescom 2018-on kiderültek részletek, például, hogy milyen király gyűjtői kiadást kap, és az, hogy nem lesz rövid játék. Kitao Jasohiro, a From Software kommunikációs menedzsere kijelentette, hogy a program meg fog felelni a fejlesztőcsapat mostanában készített játékai hosszúságának.

"Nem mondhatok pontos számokat, de úgy gondolom, nem fog sokban különbözni az előző években  kiadott címeinktől. A játékidő kifejezés nagyon ködös, hiszen az függ a játékstílustól, és játékostól egyaránt." A VG247 újságírója, aki interjút készített a japán szakemberrel, rákérdezett arra, hogy a Sekiro egálban lesz-e a Bloodborne-nal és a Dark Souls 3-mal, a válasz pedig igen volt. 

A Bloodborne sztoriját 35 óra alatt lehet végigjátszani, a Dark Souls 3-at pedig 32 óra alatt, de minden titok felfedezéséhez ennek dupláját is bele kellett tenni a programokba, írja a Howlongtobeat nevű oldal. Ennek alapján egy újabb őrült és kifejezetten hosszú vérengzésre indulhatunk jövő tavasszal. Ti várjátok már a játékot?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!