...ami október 18-a. Ahogy a készítők fogalmaztak, az SS3 szakít a mai trendekkel, és az übertrendi FPS-FBC (First-Person Shooters From Behind Cover, azaz fedezék mögüli FPS) stíl helyett visszahozza az igazi, old-school arcade lövöldözést non-stop brutális akcióval, 16 fős kooperatív és kompetitív kampánymóddal, ahogy az az alábbi videóból is kiderül.



Ha úgy döntesz, hogy megszavazod a bizalmat a Croteam csapatának, máris előrendelheted a játékot a Steamen a normál 27,99 eurós árhoz képest 10%-kal kedvezménnyel, sőt, ha van regisztrálva bármely korábbi Serious Sam játékod a Valve rendszerében, további mínusz 10%-os bónusz jár – ráadásul kapsz mind e mellé két Ford Parker avatart is (íme), amit a multiban használhatsz fel...

Ford ParkerFord Parker

Amennyiben még több tartalomra vágysz, érdemes beruházni a Digital Serious Editionre. Akárcsak a normál verzió esetében, itt is jár a 10+10 százalék kedvezmény a 34,99 eurós árból, mellé megkapod a klasszikus First Encounter és Second Encounter játékokat is (ezeket elajándékozhatod, ha már megvannak), egy „Így készült” videót, az összes trailert és egyéb mozgóképet HD-minőségben, egy művészeti albumot (persze digitális formában), nagy felbontású poszterekkel és dobozborítóval, no meg a hivatalos zenei anyagot, melyet Damjan Mravunac és az Undercode követett el. Bónuszként pedig jár hozzá egy exkluzív DLC, amely egy teleszkópot tartalmaz az AS-24 „Devastator” fegyverre, valamint egy Brett Sanderson fej nélküli kamikaze, egy arany Ford Parker és egy arany Serious Sam multis karakter.

A sajtóanyag szerint ez egy komolyan fantasztikus ár, amivel le lehet sajnálni azokat a haverjaidat, akik 60 dollárt fizetnek egy olyan FPS-ért, amiben a játékidő felét falak mögött hesszelve töltik. Mindehhez a már emlegetett kedvenc elmebetegünk, a Digital Devolver pénzügyi főnöke, Ford Parker hozzátette: „Megígérem, hogy minden egyes Serious Sam 3: BFE előrendelésből egy dollárt elteszek a feleségem felháborítóan drága mellplasztikájára. Szóval gyerünk előrendelni, nördök, azt akarom, hogy az ikrek eltakarják előlem a napot, amikor végeztem velük.

Mit tehetnénk még ehhez hozzá? Szurkolunk Fordnak, remélem, feldob majd a twitterre egy fotót azokról a dudákról, ha összejön a dolog...