• A Shadows of the Damned bármiféle előjel nélkül eltűnt a Microsoft Store-ból
  • Emiatt nem kizárt, hogy hamarosan érkezhet egy újrakiadás

Ha egy játék valamiért eltűnik az egyik digitális áruházból, annak általában valamilyen jogi háttere szokott lenni – az esetek többségében egy vagy több lejárt licenc. A jó hír azonban az, hogy ezután sokszor vissza szoktak térni az adott címek – emiatt reménykedhetnek most a Shadows of the Damned rajongói is.

shadows-of-the-damned-hamarosan-visszater-az-orult-akcio-horror.jpg

Az előző generációs konzolokra 2011-ben megjelent, nem mindennapi akció-horror – amely két japán nagyágyú, Szuda Góicsi és Mikami Sindzsi közreműködésével készült – nemrég különösebb előjel nélkül eltűnt a Microsoft Store kínálatából, melynek oka egyelőre nem ismert. Egyes találgatások szerint a kiadó EA és a fejlesztő Grasshopper Manufacture közötti megállapodás járhatott le.

Hasonló történt pár éve a Grasshopper egy korábbi kultjátéka, a Killer7 esetében is, amely nem sokkal később új kiadást kapott a Steamen, így a Shadows of the Damned esetében is joggal reménykedhetünk hasonlóban – pláne úgy, hogy eddig ez a játék sem volt még elérhető PC-re. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket, már ha lesznek!